Wie ben ik?

De ‘over mij’ pagina

Hoe kan ik helpen?

Hallo, mijn naam is Paulo Baaij, ik ben 60 jaar en ben eigenaar van Baaij makelaardij in Amsterdam.

Mijn doel is om uw makelaar te zijn met de beste voorwaarden, openingstijden en redelijke vaste tarieven.

Al sinds ik een kind was

Al sinds ik een kind was, verlangde ik naar de grote stad. De bedrijvigheid, de grootte, de afwisseling en de prachtige gebouwen boeiden me enorm. Hoe vaak ben ik niet van plan geweest om op de middelbare school te spijbelen om een ​​dag alleen naar Amsterdam te gaan, maar het is er uiteindelijk niet van gekomen.

Ik woon nu al meer dan 40 jaar in deze prachtige stad. Ik prijs mezelf elke dag gelukkig dat ik hier woon. Ik fiets nog steeds graag en geniet van het stadsleven en de prachtige gebouwen, straten en parken.

Ik begon mijn carrière in een supermarkt Amsterdam. Het grootste deel van mijn supermarkt carrière heb ik gewerkt bij een van de leukste supermarkten van Amsterdam, De Appie op de Dam. Ik leerde daar de kneepjes van het vak en ontdekte hoe prettig het is om elke dag met mensen om te gaan.

Vastgoed heeft mij altijd gefascineerd

Vastgoed heeft me altijd gefascineerd en nadat ik in de hotelbranche was geslaagd, besloot ik makelaar te worden. Ik kwam meteen tot de kern van de zaak en sloot me aan bij een partner. Het is de ideale “school” om commercie en ondernemerschap te leren.

Na jaren van vereniging als zakelijk ondernemer heb ik het gevoel dat je als “consument” nooit precies weet wat een makelaar voor je doet bij de verkoop van je woning. Houd ook de makelaardij te allen tijde geheim.

Transparantie is mijn idee

Mijn idee is om volledig transparant te zijn en met een vast bedrag te werken voor de verkoop, aankoop of verhuur van uw woning. Zo weet je precies waar je bent. Elke missie is voor mij een nieuwe uitdaging, die ik zoveel mogelijk wil bereiken. Je had nooit gedacht dat dat een lopende bandbaan voor mij zou zijn. Mijn passie is om jou gelukkig te maken. Hoe doe ik dit? Door goed naar je te luisteren, je eraan aan te passen en te doen wat het beste voor je is.

Elke dag vraag ik me af of mijn service verbeterd kan worden. Dus als je suggesties hebt? Ik wil het horen.

Deze tip wil ik je niet onthouden voor de regio Utrecht: Verhuurmakelaar Utrecht